phone 64 Telefon  (0700-1600)              458 50 800
phoneR 64 Vakt telefon                             458 50 900
mail 32 Email                             Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Historien bak Alt Heis AS

Fam Knutsen har drevet lokalt heisfirma helt tilbake til januar 1973

Alt Heis AS er et  selskap som ble stiftet 1. mai 2019 av Tomas Holding AS, som igjen eies av Tomas Knutsen.

Selskapet er et lokalt norskeid vestlandsfirma med sterk fokus på kompetanse, samhold, arbeidsmiljø, personlig kundekontakt og markedsledende produkter og priser.  

Selv om Alt Heis AS er etablert 1 mai 2019, besitter selskapet gjennom sine ansatte en betydelig erfaring og kompetanse som strekker seg helt tilbake til 1973. Vi ansetter fortløpende dyktige fagarbeidere for å oppnå vårt mål om å etablere oss som en betydningsfull aktør i bransjen.

Vårt hovedkontor ligger på Damsgård i Bergen. Vi kan her tilby døgnvakt, godkjent alarmmottak, verksted og reservedelslager. Vi har også en ekstern lagerterminal hos våre transportører der alle våre komplette heiser og materiell mellomlagres før frakt til kunde.

Alt Heis AS leverer kvalitetsprodukter kjøpt direkte fra fabrikker i Tysland, med gode kvalitetsgarantier og lang levetid. Vi tilstreber til enhver tid å unngå fordyrende mellomledd, hvilket setter oss i stand til å levere produkter og tjenester til konkurransedyktige priser.

Alt Heis AS har siden oppstart i mai 2019 opplevd en god mottakelse i markedet, og takker sine kunder for tilliten.

ALT HEIS AS  TOMAS KNUTSEN. Nymontasje, service, vedlikehold og døgnvakt.