phone 64 Telefon  (0700-1600)              458 50 800
phoneR 64 Vakt telefon                             458 50 900
mail 32 Email                             Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Service og vedlikehold

heiskomponenterI over 45 år har Stein Knutsen og Tomas Knutsen hatt ansvaret for flere tusen heiser i vedlikeholdsavtaler og levert flere tusen nye heiser. Vi har inngående spesialkunnskap rundt vedlikehold av alle mulige heistyper, Vi har stått ansvarlig for de største vedlikeholdsavtalenepå vest og østlandet. Om kunden har en heis, eller hundre, så blir alltid kunden prioritert likt. God personlig oppfølging og kommunikasjon direkte mot den ansvarlige. Vi lagerfører originale reservedeler til alle fabrikater. Dersom reservedelen ikke er lagerført hos noen i norge er vårt mål at vi skal fremskaffe reservedelen raskere enn noen andre. Stein Knutsen og Tomas Knutsen sin lange fartstid i bransjen har sikret oss et stort nettverk i Europa. Med vårt unike websystem administrerer vi alt elektronisk på en meget smart og tidsbesparende måte.
Lokalt på vårt sentrallager lagerfører vi reservedeler til heisanlegg slik at vi raskt kan utføre og sluttføre reparasjonen med heis tilbake til normaldrift.

I hht plan og bygningsloven er det påbudt med service og vedlikeholdsavtale på alle heisanlegg i Norge Alle heisanlegg i Norge følges også opp av uavhengig teknisk kontrollorgan med intervall kontroll hvert annet år til sammenligning som EU kontroll på en bil men med også fokus på om sikkerheten på heisen kan økes etter hvert som tiden går og forskriftskrav til heis endres. I Norge er heis strengt regulert med krav om betydelig kompetanse hos utførende heisbedrift og hos uavhengig teknisk kontrollorgan og derfor har vi i Norge så og si ingen ulykker som skyldes heisen.I over 45 år har Stein Knutsen og Tomas Knutsen vært i bransjen og hatt ansvaret for heiser vedlikehold. Vårt unike websystem hel elektroniske system sparer oss for mye administrativt arbeid rundt oppfølging av vår vedlikeholdsportefolie og dette tilfaller våre kunder i form av effektivitet, kvalitet og økonomi.

Et heisanlegg kan ha svært mange kontrollpunkter og montørens oppfølging på heisanlegget er med vårt system svært effektivt å administrere og rapportere sammenlignet med dem som benytter mer tungvinte systemer. Vårt unike system sikrer oss presise rapporteringer til offentlige myndigheter og kunde / heiseier og systemet gir oss en høy grad av effektivitet og responstider.