phone 64 Telefon  (0700-1600)              458 50 800
phoneR 64 Vakt telefon                             458 50 900
mail 32 Email                             Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Modernisering av eksisterende heiser

Er heisen 30 år gammel og moden for modernisering ? Eller er heisen 100 år gammel og verneverdig ?gammel heis

Vi moderniserer alle typer heiser. Vi kan gi nytt liv til en heis og vi kan øke levetiden på en eldre heis betydelig ved hjelp av de rette kvalitetsprodukter. Ved å modernisere en eldre heis kan den også endre utseende med ny heiskabin etc og fremstå som moderne opp til dagens forventninger.

Noen heiser kan være vernet / verneverdig. Da kan man ikke bare gå i gang å modernisere heisen. Vi har i samarbeid med antikvariske myndigheter modernisert mange slike heiser og vi har blant annet modernisert de 4 stk eldste heisene på Vestlandet som den dag i dag er i full drift over 100 år gamle heiser oppgradert med sikkerhet på lik linje med en ny heis. I slike tilfeller krever ofte antikvariske myndigheter at heisen ikke skal endre utseende og vi skifter da ofte heismaskin med brems, drivskive, ledehjul, akslinger, bærewire oppheng, styresystem, bærewire, fangapparat, alt elektrisk, sikkerhetsbrytere, dørlåser, heiskabin-gulvkonstruksjon etc etc uten at bruker kan se at heisen har endret utseende. Dette er spesial arbeid og krever betydelig heis kompetanse langt ut over normalt.