Rektangulær heis | Alt heis

Modernisering av eksisterende heiser

En modernisert heis betyr

Er heisen 30 år gammel og moden for modernisering? Eller er heisen 100 år gammel og verneverdig?

Å modernisere en eldre heis betyr at du ikke trenger å erstatte den, noe som har både økonomiske og kosmetiske fordeler. Modernisering handler vanligvis om å bytte kontroll- og drivsystemer, samt eksisterende svingdører til automatiske dører. Dette øker både sikkerheten og tilgjengeligheten til eiendommen og eiendommens verdi. Modernisering kan også bety en ren oppfriskning av heiskurven din – der overflatelag, speil og annet interiør får profesjonell omsorg.

Vi moderniserer alle typer heiser. Vi kan gi nytt liv til en heis og vi kan øke levetiden på en eldre heis betydelig ved hjelp av de rette kvalitetsprodukter. Ved å modernisere en eldre heis kan den også endre utseende med ny heiskabin etc og fremstå som moderne opp til dagens forventninger.

Modernisering eksisterende heis | Alt Heis

Verneverdige heiser

Noen heiser kan være vernet / verneverdig. Da kan man ikke bare gå i gang å modernisere heisen. I samarbeid med antikvariske myndigheter har vi oppgradert mange heiser, inkludert de fire eldste heisene på Vestlandet. Disse heisene, som er over 100 år gamle, er nå i full drift etter å ha blitt modernisert med sikkerhetstiltak på linje med nye heiser. I slike tilfeller krever ofte antikvariske myndigheter at heisen ikke skal endre utseende og vi skifter da ofte heismaskin med brems, drivskive, ledehjul, akslinger, bærewire oppheng, styresystem, bærewire, fangapparat, alt elektrisk, sikkerhetsbrytere, dørlåser, heiskabin-gulvkonstruksjon etc etc uten at bruker kan se at heisen har endret utseende. Dette er spesial arbeid og krever betydelig heis kompetanse langt ut over normalt. Det er mange muligheter, og vi har god erfaring.

Har du et prosjekt?

Fortell oss litt om det og vi tar kontakt

Kontakt oss