Fam Knutsen har drevet lokalt heisfirma helt tilbake til januar 1973

Alt Heis AS er et selskap som ble stiftet 1. mai 2019 av Tomas Holding AS, som igjen eies av Tomas Knutsen. Selskapet er et lokalt norskeid vestlandsfirma med sterk fokus på kompetanse, samhold, arbeidsmiljø, personlig kundekontakt og markedsledende produkter og priser.

Selv om Alt Heis AS er etablert 1 mai 2019, besitter selskapet gjennom sine ansatte en betydelig erfaring og kompetanse som strekker seg helt tilbake til 1973. Vi ansetter fortløpende dyktige fagarbeidere for å oppnå vårt mål om å etablere oss som en betydningsfull aktør i bransjen.

Vårt hovedkontor ligger på Damsgård i Bergen. Vi kan her tilby døgnvakt, godkjent alarmmottak, verksted og reservedelslager. Vi har også en ekstern lagerterminal hos våre transportører der alle våre komplette heiser og materiell mellomlagres før frakt til kunde.

Alt Heis AS leverer kvalitetsprodukter kjøpt direkte fra fabrikker i Tysland, med gode kvalitetsgarantier og lang levetid. Vi tilstreber til enhver tid å unngå fordyrende mellomledd, hvilket setter oss i stand til å levere produkter og tjenester til konkurransedyktige priser.

Alt Heis AS har siden oppstart i mai 2019 opplevd en god mottakelse i markedet, og takker sine kunder for tilliten.

ALT HEIS AS TOMAS KNUTSEN. Nymontasje, service, vedlikehold og døgnvakt.

Alt Heis

HVORFOR
VELGE OSS PÅ HEISER?

I over 45 år har våre ansatte tilegnet seg kunnskap om heiser. Familien Knutsen og selskapets prosjektledere og montører har hatt ansvar for leveranse, vedlikehold og modernisering av flere tusen heisanlegg. Den erfaring som våre ansatte besitter gjør oss godt rustet til å levere tjenester av god faglig kvalitet til konkurransedyktige priser.
Vi skal til enhver tid ha lokale ungdommer i arbeid som lærlinger i heismontørfaget etter vår egen opplæringsplan som godkjent opplæringsbedrift i heismontørfaget. Med sterk fokus på å hele tiden overføre kunnskap fra eldre meget erfarne fagarbeidere til yngre generasjon som kan føre kunnskapen videre. Det er ofte de lokale forankret bedriftene som støtter og samarbeider med organisasjoner lokalt i nærmiljøet. Vi støtter idrettslag for barn og ungdom, og vi støtter organisasjoner som jobber for trygge oppvekstvillkår for barn og ungdom i ditt nærmiljø.
Takk til alle kunder og forbindelser for tilliten. Umiddelbart etter oppstart av ALT HEIS AS strømmer nye kunder til, og arbeidsmengde øker hurtig med mange solgte komplette nye heiser og svært mange service og vedlikeholds avtaler. Vi setter svært stor pris på tilliten og den positive mottakelsen markedet har gitt og gir oss. Vi ansetter fortløpende svært dyktige fagarbeidere og vi skal være en betydelig aktør i bransjen som går foran med egne smarte løsninger, spesielt høyt faglig fokus, kompetanse og personlig oppfølging med markedsledende kvalitet og pris.
Kun kvalitetsprodukter kjøpt direkte fra fabrikker i Tyskland, på Tysk lisens med gode kvalitets garantier og lang levetid. Ingen fordyrende mellomledd. En svært effektiv elektronisk web basert administrasjon med et helt unikt websystem utviklet kun til ALT HEIS AS setter oss i meget stor markedsledende posisjon når det gjelder effektivitet, kvalitet, arbeidsmiljø, sikkerhet, hms, rapportering og økonomi som gir store fordeler for bedriften og kunden.
LALT HEIS AS skal være en foretrukket totalleverandør innen heis.
  • Komplett nye heiser.
  • Service og vedlikehold alle heistyper og fabrikat.
  • Reparasjoner
  • Utbedring offentlige krav.
  • Modernisering og ombygging alle typer heiser.
  • Døgnvaktsentral akuttoppdrag 24/7 med godkjent Alarm mottak.
  • Rulletrapper og Rullebånd fortau.